NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Saya join Nikon Giveaway by Ieqah Blog Gajah kerana saya teringin sangat nak hadiah  MINI DSLR NIKON PENDRIVE  tu,almaklum lah nak beli nikon yang besau real tu pun tak daya,so kalau dapat  MINI DSLR NIKON PENDRIVE  tu pun da okew,untung la kan diorang yang ada nikon tu,fuhhh. .berangan jap ^^, . .mesti best kan,saya ada jugak cita-2 nak jadi photografer. .tapi dulu-dulu la,sekarang nie rase macam mustahil je,huhu. .abaikan cita-2 tu,saya suka amek gambar orang tapi saya tak suka bergambar. .hehe,,sebabnya saya tak reti nak senyum,n bila orang nak amek gambar saya,terus je jadi kucing,ehh?? malu-malu kucing la. . ^^,.akak bagi saya menang ehh,,huahua. .*banyak cantik kaki aku  akak,,kalau sudi ce tengok bawah,nak tunjuk sket camera buruk saya
|
|
|
|
|
|
|
|
|

TADDAAAAAA *pless buat muka terkejut



TAG :-semua yang lalu lalang kat blog saya :*


11 comments

6 June 2012 at 09:31

thanksss join.. insyallah lau de rezeki..

Sumpahh akak terkejutt tgok gmbrr tu... hehehehe..

omeyyy la blog adik ni :)

6 June 2012 at 10:50

@IEQAH thanks akak,,insyallah,,mintak-2 ade rezeki . .hehe . .

6 June 2012 at 23:59

done follow sambil blogwalking sini :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

7 June 2012 at 00:31

Knok ! Knok ! Knok ! Kita datang nak bagi tahu yang kita dari giveaway yang sama.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqa-h-blog-gajah.html

7 June 2012 at 02:09

@kekapas berceloteh thanks. .saya dah follow awak :)

7 June 2012 at 02:12

@Shafiqah Syika gudluck taw . .

7 June 2012 at 10:32

Hi.
kite datang dari sini
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
all the best okey :D

7 June 2012 at 21:14

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

13 June 2012 at 00:17

Salam kenalan...
Saya dari segmen sama..
Dalam list Cik Ieqah blog sy nombor 66..
hehehehhehe..
sorry baru skrg ada masa nak blog walking..
good luck and rerajinlah singgah :
http://cikangkuh.blogspot.com

25 June 2012 at 01:44

hye..sy dari segmen yg sama :)
btw,goodluck!

25 June 2012 at 09:18

@nuurellajamuri thanks ..gudluck jgk ehh :)

Post a Comment
 
COPYRIGHT ALL RIGHT RESERVE | AHMATDAUGHTER| 2012